Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lezing door Eric Schneider: Hebben en Zijn

September 7, 2017 @ 7:30 pm - 10:15 pm

€15

Er is een groot verschil tussen hebben en Zijn op het vlak van Liefde. Verliefdheid heeft altijd te maken met hebben en niet met Zijn. Liefde heeft echter alles te maken met Zijn. Eric laat zien dat we behoorlijk in de problemen raken als we dit onderscheid niet begrijpen.

Via deze lezingenreeks wordt het gedachtengoed van Eric Schneider voor een breed publiek toegankelijk gemaakt. De lezingen bieden inspirerende teksten over uiteenlopende onderwerpen die altijd in het teken staan van bewustwording, liefde en spiritualiteit.

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar ann.denert@gmail.com met vermelding “Inschrijving lezing 3: Hebben en Zijn”.

Noteer alvast in jouw agenda de vervolglezingen in deze reeks op volgende data!

– 3 mei: Leven vanuit het hart
– 14 juni : Denken en Intuïtie
– 7 september : Hebben en Zijn
– 10 oktober : Zelfinzicht en aanvaarding
– 29 november : Omgaan met emoties

Eric Schneider is de oprichter en bezieler van Arcturus. Hij werkt als trainer, coach en consultant en inspireert zo al ruim 35 jaar mensen in het creëren van vervulling en betekenis in hun leven.

Eric is erkend psycholoog en studeerde zowel psychologie als filosofie aan de Universiteit Gent.
Hij verdiepte zich aanvankelijk in Rogeriaanse therapie en Gestalt therapie, en richtte zich daarna vooral op NLP. Sinds 1988 geeft hij als internationaal erkend trainer NLP-opleidingen.

Wie een training bij Eric volgt, weet dat deze niet alleen garant staat voor een grondige kennisoverdracht, maar dat deze er ook bovenuit springt door een kwalitatieve spirituele verdieping. Eric werkt, leeft en ademt vanuit het Hart. Persoonlijke groei en het ontwikkelen van een spiritueel bewustzijn en een kritische mens- en maatschappijvisie gaan voor hem hand in hand.

Eric geeft bij Arcturus les in de volgende opleidingen: NLP-Practitioner, de NLP-Master Practitioner, Transformative Life Coaching, de NLP-Trainerstraining en Human Angels, alsook in de volgende workshops: Missie Visie Vrijheid, en Numerologie. Daarnaast is hij gastdocent aan verschillende NLP-instituten in Nederland, Frankrijk en Tsjechië en geeft hij diverse lezingen rond zingeving en bewustwording.

Zijn visie op mens, maatschappij en spirituele ontwikkeling schreef hij ook neer in de boeken ‘Naar het hart van communicatie’, ‘Het sluiten van de cirkel’ en de ‘Boekjes ter bewustwording’.

Details

Date:
September 7, 2017
Time:
7:30 pm - 10:15 pm
Cost:
€15

Organizer

Ann Denert

Venue

Arcturus Merksem
Vaartkaai 52 bus F
Merksem, 2170 Belgium
+ Google Map
Phone:
0477/354417