Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lezing door Eric Schneider: Omgaan met emoties

November 29, 2017 @ 8:00 pm - 10:15 pm

€15

In ons dagelijks leven komen we veel emoties tegen. Als je geen verantwoordelijkheid neemt voor jouw emoties, dan ga je ze tegenkomen in je omgeving. Door op een goede manier te leren omgaan met je emoties, leer je stap voor stap meer in vrede te leven met jezelf.

Via deze lezingenreeks wordt het gedachtengoed van Eric Schneider voor een breed publiek toegankelijk gemaakt. De lezingen bieden inspirerende teksten over uiteenlopende onderwerpen die altijd in het teken staan van bewustwording, liefde en spiritualiteit.

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar ann.denert@gmail.com met vermelding “Inschrijving lezing 5: Omgaan met emoties”.

Noteer alvast in jouw agenda de vervolglezingen in deze reeks op volgende data!

– 16 januari : Spiritualiteit en opvoeding
– 13 februari : Tederheid en Intimiteit
– 24 april : Grenzeloos bewustzijn
– 12 juni : Hebben en zijn – professionele keuzes

Eric Schneider is de oprichter en bezieler van Arcturus. Hij werkt als trainer, coach en consultant en inspireert zo al ruim 35 jaar mensen in het creëren van vervulling en betekenis in hun leven.

Eric is erkend psycholoog en studeerde zowel psychologie als filosofie aan de Universiteit Gent.
Hij verdiepte zich aanvankelijk in Rogeriaanse therapie en Gestalt therapie, en richtte zich daarna vooral op NLP. Sinds 1988 geeft hij als internationaal erkend trainer NLP-opleidingen.

Wie een training bij Eric volgt, weet dat deze niet alleen garant staat voor een grondige kennisoverdracht, maar dat deze er ook bovenuit springt door een kwalitatieve spirituele verdieping. Eric werkt, leeft en ademt vanuit het Hart. Persoonlijke groei en het ontwikkelen van een spiritueel bewustzijn en een kritische mens- en maatschappijvisie gaan voor hem hand in hand.

Eric geeft bij Arcturus les in de volgende opleidingen: NLP-Practitioner, de NLP-Master Practitioner, Transformative Life Coaching, de NLP-Trainerstraining en Human Angels, alsook in de volgende workshops: Missie Visie Vrijheid, en Numerologie. Daarnaast is hij gastdocent aan verschillende NLP-instituten in Nederland, Frankrijk en Tsjechië en geeft hij diverse lezingen rond zingeving en bewustwording.

Zijn visie op mens, maatschappij en spirituele ontwikkeling schreef hij ook neer in de boeken ‘Naar het hart van communicatie’, ‘Het sluiten van de cirkel’ en de ‘Boekjes ter bewustwording’.

Details

Date:
November 29, 2017
Time:
8:00 pm - 10:15 pm
Cost:
€15

Organizer

Ann Denert

Venue

Arcturus Merksem
Vaartkaai 52 bus F
Merksem, 2170 Belgium
+ Google Map
Phone:
0477/354417