Over mezelf

“Passionate about Life, People & Business” zegt het eigenlijk allemaal.

Om te starten met Business

Ik heb jarenlang ervaring en kennis opgedaan bij één van de ‘big four’ in ICT dienstverlening write my essay en consultancy wereldwijd. In voornamelijk sales management en consultancy rollen heb ik leiding gegeven aan teams en was ik verantwoordelijk voor korte en lange termijn bedrijfsresultaten. Ik ben van nature entrepreneurial, klantgericht en haal mijn energie uit samen iets opbouwen en resultaten boeken.

Om verder te gaan met People

Ik heb vaak ervaren dat communicatie een cruciale succesfactor is in relatie met klanten én medewerkers. Ik ben me gaandeweg gaan specialiseren in NLP (Neuro Linguistic Programming), een doorleefde communicatietechniek, en ontdekte al snel de voordelen op zowel persoonlijk als op business vlak. Het stelde me in staat effectiever en bewuster te communiceren. Al snel droeg dit bij tot de kwaliteit in de relatie en leefde ik mijn passie, wat ik ook niet meer losgelaten heb.

Om te eindigen met Life

Ofwel, daar start het allemaal mee, toch? Ik ging me op een gegeven moment in mijn carrière steeds meer vragen stellen omtrent mijn job en die zoektocht bleek meer existentieel te worden dan eerst gedacht, met als dankbaar resultaat dat ik naar de essentie, ‘mijn’ essentie, begon terug te grijpen. Met deze (nieuwe) bewustwording als leidraad  sta ik sindsdien een stuk bewuster in het leven en kan ik ook betere beslissingen nemen.

In mijn rol als trainer en coach wil ik vandaag mijn passies zinvol combineren en anderen inspireren en ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Certificaten en expertise

Ik studeerde Marketing en Bedrijfscommunicatie aan de Erasmushogeschool in Brussel waarna ik mijn carrière begon bij IBM in 2002. Gedurende 12 jaar, in verschillende internationale sales management en executive consultancy functies, bouwde ik aan een ruime ervaring en een unieke visie op sales, coachend leidinggeven en bezield ondernemerschap. Ik specialiseerde me in offline en online netwerken voor toepassingen in de bedrijfswereld, op vlak van sales en rekrutering. Deze praktijkervaring werd aangevuld door diverse opleidingen in gerenomeerde sales methodologieën (signature selling method SSM) en financial & executive consultative selling.

Mijn opleiding tot Master practitioner NLP (Neuro-Linguistic Programming), Transpersoonlijke Coach & Counselor en NLP trainer laat me toe de kracht van succesvolle communicatie te combineren met mijn ervaring en expertise. Als enthousiaste loopbaancoach bij Arcturus breng ik mensen terug bij hun essentie waar talenten kunnen aangeboord worden en een carrière in functie kan staan van hun eigen ontwikkeling, visie en missie in het leven. Als outplacementconsulente begeleid ik mensen ná hun ontslag naar een nieuwe baan via workshops en individuele begeleiding.

Voor mijn persoonlijke balans praktiseer ik yoga, meditatie en sport. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling blijf ik me verdiepen in leiderschap, spirituele ontwikkeling en bewustzijnsontplooiing.

Linkedin Profiel

I also provide coaching sessions in English. Please contact me for more information.

Missie

“Mensen ondersteunen en inspireren in hun groei en ontwikkeling door terug te gaan naar ieders unieke, authentieke essentie.” 

 
  • I am not what happened to me. I am what I choose to become.
  • Be weird. Be random. Be who you are. Because you never know who would love the person you hide
  • Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.
    — Paulo Coelho
  • Difficult roads often lead to beautiful destinations
  • You can’t stop the waves, but you can learn how to surf
    — Jon Kabat-Zinn